Informatie en reserveringen
Tel. 06-44544228

E-mail: info@dewaalsekerkrotterdam.nl
Kerkelijke informatie: Eglise Wallonne Rotterdam

Studiedag Kunstgeschiedenis in 1 dag!

 

Uitdagende expeditie van Grieken tot moderne kunst
Wil je al heel lang de Introductie Kunstgeschiedenis of het Colloquium volgen, maar komt dat er steeds niet van omdat je het zo druk hebt? Dan is de Studiedag Kunstgeschiedenis in 1 dag iets voor jou. Samen met Patricia Huisman reis je terug naar de tijd van de oude Grieken en eindig je bij de jonge Britten. Daartussenin komen de belangrijkste ontwikkelingen aan bod. Tijdperken en stijlen, stromingen en kunstenaars.
Belangrijke momenten en grote lijnen. Patricia is jouw onvermoeibare gids op deze uitdagende expeditie. Na afloop heb je een compleet overzicht van de kunstgeschiedenis, maar zal het je misschien ook een beetje duizelen. Daarom krijg je na afloop een routebeschrijving mee in de vorm van een gratis, digitale syllabus. Daarmee kun je thuis nog lang nagenieten van deze beknopte kennismaking.

Dinsdaf 11 jun 2024, 10.30 – 16.15 uur