Informatie en reserveringen
Tel. 06-44544228

E-mail: info@dewaalsekerkrotterdam.nl
Kerkelijke informatie: Eglise Wallonne Rotterdam

Covid-19De komst van het Corona-virus (Covid-19) heeft ook voor de Waalse Kerk een enorme impact gehad. Veel wat er in het gebouw gebeurde is de laatste maanden gecanceld. Huwelijken zijn verplaatst of voorlopig uitgesteld. 

Maar het schiep ook mogelijkheden, die je van tevoren nooit zou hebben bedacht. Zo fungeert de Kerkzaal al maanden als wachtruimte voor het Oogziekenhuis.

Zoals uit deze Nieuwsbrief blijkt, gaan we weer opstarten met de verschillende activiteiten. Natuurlijk hebben we maatregelen genomen om alles Coronaproof te laten gebeuren.

En er zijn nog steeds verschillende mogelijkheden voor het huren van een van onze ruimtes, waarbij we de anderhalve meter waarborgen. Alle activiteiten en verhuringen die hier plaatsvinden zullen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

We kijken graag met u hoe we evenementen op maat kunnen inrichten. De capaciteit van de verschillende ruimtes hangt samen met de zaalindeling en of bezoekers alleen of samen komen. Het aantal bezoekers zal per ruimte en per evenement dan ook verschillen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Jan Nass
telefoon  06-44544228
e-mail     info@dewaalsekerkrotterdam.nl