Informatie en reserveringen
Tel. 033-7600660

E-mail: eventlocaties@boei.nl
Kerkelijke informatie: Eglise Wallonne Rotterdam

Open Monumenten Dag


                                  

In het tweede weekend van september vinden de Open Monumentendagen 2020 plaats. In Rotterdam zetten zo’n 80 monumenten de deuren open. Ook in de Waalse Kerk ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Je kunt vrij binnen lopen en er zijn mensen die je wat meer kunnen vertellen over de kerk. Ook kunnen zij je meenemen naar de Kerkenraadskamer en de Domineeskamer, alwaar een aantal prachtige eerste Gispen-werken zijn te zien. Tijdens de persoonlijke rondgang kom je alles te weten over de geschiedenis en het huidige gebruik van het gebouw.

Let op: wij doen alleen op zaterdag mee.

Zaterdag 11 september, 11.00 – 17.00 uur.