Informatie en reserveringen
Tel. 06-44544228

E-mail: info@dewaalsekerkrotterdam.nl
Kerkelijke informatie: Eglise Wallonne Rotterdam

Studiedag Kunstgeschiedenis in 1 dag!

  

 

Uitdagende expeditie van Grieken tot moderne kunst

Wilt u al heel lang de Introductie Kunstgeschiedenis of het Colloquium volgen, maar komt dat er steeds niet van omdat u het te druk heeft? Dan is de Studiedag Kunstgeschiedenis in 1 dag iets voor u. U reist terug naar de tijd van de oude Grieken en eindigt bij de jonge Britten. Daartussenin komen de belangrijkste ontwikkelingen aan bod. Tijdperken en stijlen, stromingen en kunstenaars. Na afloop heeft u een compleet overzicht van de kunstgeschiedenis.

Kunstgeschiedenis in één dag begint bij de oude Grieken en eindigt bij de jonge Britten. Daartussenin komen de belangrijkste ontwikkelingen aan bod. Tijdperken en stijlen. Stromingen en kunstenaars. Belangrijke momenten en grote lijnen.

Een dag die uw leven gaat veranderen, want voortaan weet u waar u naar kijkt, ziet u de grote verbanden en voelt van welke tijd u meer zou willen weten.

Na afloop heeft u een compleet overzicht van de kunstgeschiedenis, maar zal het u misschien ook een beetje duizelen. Daarom krijgt u na afloop de route-beschrijving mee in de vorm van een gratis, digitale syllabus.

 

Dinsdag 7 mei, 10.30 – 16.15 uur