Informatie en reserveringen
Tel. 010 - 413 98 47 | 06 ‐ 44544228

E-mail: info@dewaalsekerkrotterdam.nl Kerkelijke informatie: Eglise Wallonne Rotterdam

Bijzondere EP-release van NANA

Nana

 

De Rotterdamse artieste Nana brengt woensdagavond 29 november haar debuut EP, MEUS x MEA, uit in onze kerk. Samen met een voor- en naprogramma zal zij een bijzondere en intieme avond verzorgen om de release te vieren.

Nana’s muziek wordt gekenmerkt door een melancholische sfeer. Met een stem die reikt van een diepe verhalende zang tot een hoog, breekbaar falset zingt zij over de kracht van liefdesverdriet. Over momenten dat je hierdoor opgevreten wordt, maar daar stiekem van geniet.  Nana brengt dit universele gevoel vanuit haar tenen in een mix van alternatieve pop muziek met klassieke, cinematische invloeden. Denk aan artiesten als Patrick Watson of Damien Rice.

Nana’s optreden zal worden ingeleid door dichteres Siham Amghar. Siham’s teksten zijn verhalend en gelaagd, de vinger kun je er net niet helemaal op leggen, en juist dat zorgt er voor dat haar voordracht blijft kriebelen. Ze heeft een wervelend en theatraal charisma dat je meevoert. Na Nana’s optreden kan er worden nagekletst met een drankje, terwijl Justin Schellekens wat mooie disco/afrikaanse songs zal draaien.

Datum: woensdag 29 november
Entree: Gratis
Aanvang: 20.15
Deuren sluiten: 20:40
Informatie: www.facebook.com/nanathenetherlands
Facebook event: https://www.facebook.com/events/279619839194867/