Informatie en reserveringen
Tel. 06-44544228

E-mail: info@dewaalsekerkrotterdam.nl
Kerkelijke informatie: Eglise Wallonne Rotterdam

Voorstellingen van muziek en dans op OMD

      
     Artistiek leider Rajiv Bhangwanbali

 

Tijdens Open Monumenten Dag op zaterdag 14 september 2024 organiseert het Rotterdam Street Culture Weekend (RSCW) in samenwerking met Stichting De Nieuwe Lichting en Stichting Boom Snap Clap een unieke performance, exclusief te zien in de Waalse Kerk Rotterdam. Ervaar hoe de betoverende klanken van Shalini Bholasing en Alex Kahlman, die het klassieke Indiase geluid combineren met moderne elektronische muziek, tot leven komen. Twee getalenteerde dansers vertalen deze magische mix van geluiden in een dynamische choreografie die de werelden van contemporary en hiphop dans verenigt.

Speciaal voor onze kerk maakte Rajiv Bhangwanbali, artistiek leider van RSCW, deze voorstelling. De optredens vinden plaats om 14:00 en 15:30 uur.

Vanaf 10.00 uur is de Waalse Kerk geopend voor een bezichtiging. Deze historische locatie, bekend om haar unieke interieur en iconische objecten van de beroemde Rotterdamse ontwerper W.H. Gispen, is een must-see tijdens de Open Monumentendag. Je kunt op eigen tempo de kerk verkennen of deelnemen aan een exclusieve rondleiding door de kerk, de kerkenraadskamer, de domineeskamer en het zondagsschoollokaal. Indien je vóór 14.00 uur de kerk komt bezichtigen, kan het zijn dat de artiesten repeteren. Maar dat is alleen maar leuk.

Dit wil je niet missen! Kom langs en beleef een onvergetelijke dag vol cultuur, muziek en dans.