Informatie en reserveringen
Tel. 06-44544228

E-mail: info@dewaalsekerkrotterdam.nl
Kerkelijke informatie: Eglise Wallonne Rotterdam

Processie door Cool Zuid

Ook weer in het kader van het Festival Heilige Huisjes is er een mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de vier kerken van Cool Zuid. In dit wijkje staan vier kerken: de Waalse Kerk, Scots International Church, de  Eendrachtskapel en de Alexander Nevskikerk. Tijdens de processie gaan we langs deze kerken. In iedere kerk is er iemand die iets vertelt over het gebouw en het gebruik.

We vertrekken bij de Waalse Kerk. Daar kun je terecht voor een koffie met wat lekkers. Vervolgens tekst en uitleg en daarna vertrekken we in stoet onder begeleiding van trommelaars naar de andere drie kerken. In iedere kerk krijg je tekst en uitleg over het gebouw.

Start:               de Waalse kerk, Pierre Baylestraat 1, Rotterdam

Einde:             Alexander Nevskikerk, Schiedamsesingel 220, Rotterdam

Deelname:      gratis (van tevoren aanmelden is niet nodig)