Informatie en reserveringen
Tel. 06-44544228

E-mail: info@dewaalsekerkrotterdam.nl
Kerkelijke informatie: Eglise Wallonne Rotterdam

Save the Date: Open Monumentendag 2022


                 Foto Jan van Dalen
Save the Date: Open Monumentendag 2022

Tijdens de Open Monumentendag openen duizenden monumenten in heel Nederland in het tweede weekend van september gratis hun deuren voor publiek. Open Monumentendag wordt georganiseerd door Nederland Monumentenland in samenwerking met lokale comités door het hele land. Met dit evenement willen wij gezamenlijk de aandacht voor de monumenten vergroten door dit bijzondere Nederlands cultureel erfgoed toegankelijk te maken en het daarmee te behouden voor een breed publiek.

Ook de Waalse Kerk, een rijksmonument, opent haar deuren. Niet alleen openen we de deuren van de Kerkzaal, maar ook bieden wij een kijkje achter de schermen en kunt u ook de Kerkenraadskamer, de Domineeskamer (zie foto) en het Zondagsschoollokaal bekijken.

In de kerk hangen veel eerste werken van de bekende Gispen.

Verdere info    https://omdrotterdam.nl

Zaterdag 10 september 2022, 10:00 – 17:00
(wij doen alleen mee op zaterdag)