Informatie en reserveringen
Tel. 06-44544228

E-mail: info@dewaalsekerkrotterdam.nl
Kerkelijke informatie: Eglise Wallonne Rotterdam

Theater Babel

Vorig jaar is Theater Babel verhuisd naar Cool-zuid in het centrum van de stad, praktisch om de hoek van de Waalse Kerk. 32 jaar was Theater Babel te vinden in de wijk Spangen.

Omdat zij regelmatig extra repetitieruimte nodig hebben, wordt hiervoor regelmatig het Zondagsschoollokaal van de Waalse Kerk gebruikt.

Theater Babel Rotterdam is een inclusief theatergezelschap. Dat wil zeggen dat zij niemand uitsluiten. Zij werken met professionele acteurs die jong en oud zijn, met en zonder beperking, arm en rijk, ziek en gezond, verslaafd en niet verslaafd, met verschillende afkomsten, religies en seksuele voorkeuren. Mensen die anders zijn dan jij en soms ben je dat zelf.

Het gezelschap telt 34 acteurs, bestaande uit vaste en gastacteurs. Elk jaar speelt Babel zo’n 150 voorstellingen voor regulier publiek en 70 theaterateliers voor jongeren uit het voortgezet onderwijs.

Meer informatie over Theater Babel:

https://theaterbabelrotterdam.nl