Informatie en reserveringen
Tel. 010 - 413 98 47 | 06 ‐ 44544228

E-mail: info@dewaalsekerkrotterdam.nl Kerkelijke informatie: Eglise Wallonne Rotterdam

                   

Overdagkerk t/m eind oktober open

 

Sinds juni is de Waalse Kerk iedere week op woensdag van 10 tot 14 uur open voor passanten, dagjesmensen, buurtbewoners, omwerkenden en toeristen. De Overdagkerk is een initiatief van Het Noorderlicht (een kerk uit de wijk Blijdorp). Vrijwilligers van deze kerkgemeenschap zorgen voor een gastvrije sfeer. Er is de mogelijkheid voor een gesprek, koffie of soep en om 11.30 uur is er een inspirerend moment.

Het is mooi om te zien hoe allerlei mensen gebruik maken van deze Open Kerk op woensdagen.

Ook een keertje langskomen? U bent meer dan welkom!

 

Meer informatie: http://www.overdagkerk.nl