Informatie en reserveringen
Tel. 010 - 413 98 47 | 06 ‐ 44544228

E-mail: info@dewaalsekerkrotterdam.nl Kerkelijke informatie: Eglise Wallonne Rotterdam

Colleges Introductie kunstgeschiedenisVan Griekse Oudheid tot heden
In deze reeks leert u kunst kennen en herkennen. Wij nemen u mee van de Griekse oudheid tot de Mona Lisa. We vertellen u alles over de Nachtwacht, blijven stilstaan bij Rem Koolhaas en gaan door op Ai Weiwei. De docenten delen hun kennis met veel plezier en groot enthousiasme. Geen droge feiten, maar spannende verhalen en opmerkelijke feiten.
Na afloop ziet u verbanden, herkent u periodes en heeft u kennis gemaakt met de belangrijkste werken uit 3500 jaar westerse kunstgeschiedenis. Start in het najaar van 2019 met deze inspirerende Introductie Kunstgeschiedenis!

 

De colleges zijn chronologisch opgebouwd. Na afloop heeft u een grondige kennis van kunstgeschiedenis en kunt u kunstwerken herkennen en zelfstandig in de juiste periode plaatsen.

vanaf dinsdag 24 sept. 201913:30 – 15:30 uur