Informatie en reserveringen
Tel. 010 - 413 98 47 | 06 ‐ 44544228

E-mail: info@dewaalsekerkrotterdam.nl Kerkelijke informatie: Eglise Wallonne Rotterdam

Release Concert Michel Ebben en Lars Bygdén

             

De Waalse Kerk is op zondagmiddag 26 mei dè plek voor de release tour van Michel Ebben en Lars Bygdén.

Michel Ebben

Songwriter, verhalenverteller & fotograaf Michel Ebben; onderweg met zijn gitaar, verslaafd aan schrijven en in gezelschap van zijn camera! Ziet de mooie kanten van melancholie en ontdekt altijd weer nieuwe verhalen in eenzame woorden. Een echte live performer: intens, oprecht, rauw en met humor. Op ontdekkingsreis, zwervend van blues naar country noir en Americana!​

Inertia (Incidental meetings & Other short stories) is zijn eerste solo album wat nu uitkomt. Een reisverslag in muziek en beeld, waar hij de afgelopen tien jaar aan gewerkt heeft. 16 tracks, in samenwerking met 20 muzikanten uit binnen- en buitenland, gecombineerd met fotografie van 4 reizen gemaakt door de US tussen 2002 & 2012.

Lars Bygdén

De Zweedse singer-songwriter en gitarist Lars Bygdén vormde in 1996 de country-rockgroep The Thousand Dollar Playboys in zijn geboortestad Sundsvall. De groep bracht twee albums uit, maakte lokaal een grote impact, toerde door Europa en de VS en ontbond in 2002. Hij ging daarna verder als soloartiest en bracht in 2005 zijn eerste album uit, Trading Happiness For Songs, inclusief het duet met Ane Brun – This Road. Family Feelings werd uitgebracht in 2009 en in 2012 de veelgeprezen LB waarvan de geanimeerde video The Hole zowel Grammy- als manifest-genomineerd was.

Hij komt voor het eerst naar Nederland met zijn nieuwe album ‘Dark Companion’; een afscheid aan zijn prachtige vrouw Ulrike, overleden eind 2017. Maar ook de voorbode van een nieuw en onwennig begin met hun kinderen.

 

Foto’s Stefan Vanfleteren, Kelly Alexandre en Johan Bergmark

 

Zondag 26 mei, 14.00 uur

Toegang  € 10 incl. drankje
Reserveren via email: demet@der2run.com