Informatie en reserveringen
Tel. 010 - 413 98 47 | 06 ‐ 44544228

E-mail: info@dewaalsekerkrotterdam.nl Kerkelijke informatie: Eglise Wallonne Rotterdam

Collegereeks Tien hedendaagse architecten

Collegereeks Tien hedendaagse architecten

Van Azuma tot Burj Khalifa

Guggenheim New York

Stedenbouw en architectuur beleven een ware hausse. Door de toepassing van nieuwe hoogwaardige en duurzame materialen laat de stedelijke ontwikkeling in binnen- en buitenland steeds meer gedurfde ontwerpen zien. Tijdens de collegereeks maakt u kennis met de tien belangrijkste hedendaagse architecten en bent u weer helemaal op de hoogte van de laatste architectonische ontwikkelingen.

Vanaf de jaren negentig wordt er op een nieuwe manier gewerkt. Men spreekt nu van supermodernisme. Architecten worden kosmopoliet en werken wereldwijd aan luchthavens, stations, hotels en winkelcentra: mobiliteit en infrastructuur zijn essentiële thema’s. Deze stroming strekt zich in de eenentwintigste eeuw nog veel verder uit. Herzog & De Meuron, OMA en vooral Skidmore, Owings & Merrill laten dat goed zien. De Burj Khalifa in Dubai, de hoogste toren van de wereld, is van hun hand. De collegereeks spijkert u helemaal bij.

Data.                     op dinsdagavonden, vanaf 22 januari 2019

Tijd                        van 20.00 tot 22.00 uur
Inschrijven via
https://vrijeacademie.nl/87/uitgebreid-zoeken/collegereeks-tien-hedendaagse-architecten/