Informatie en reserveringen
Tel. 010 - 413 98 47 | 06 ‐ 44544228

E-mail: info@dewaalsekerkrotterdam.nl Kerkelijke informatie: Eglise Wallonne Rotterdam

Harpconcert – door Anneleen Lenaerts

Rondom de opening van de nieuwe flagshipstore van Camac Harpen in Rotterdam vindt op 10, 11 en 12 februari een Grand Opening Festival plaats. Onderdeel daarvan is een optreden van Anneleen Lenaerts in De Waalse Kerk Rotterdam.


Met amper 28 jaar is Anneleen Lenaerts één van de meest gelauwerde harpisten van haar generatie. In 2010 werd ze benoemd tot Solo Harpiste van de Wiener Philharmoniker.
Tussen 1997 en 2010 won ze maar liefst 23 belangrijke prijzen op internationale harpwedstrijden, waaronder de ‘Grand Prix International Lily Laskine’, één van de meest prestigieuze harpwedstrijden ter wereld en de ‘Internationaler Musikwettbewerb der ARD München’ waar ze prijswinnaar werd en winnaar van de Publieksprijs. Anneleen maakte haar solodebuut in de Wigmore Hall in Londen, Carnegie Hall New York, Salle Gaveau in Parijs, Grosses Festspielhaus in Salzburg, Bozar in Brussel en speelde op festivals zoals het Rheingau Festival, Festival “Pietrasanta in Concerto”, Lockenhaus en Aspen Music Festival.


Datum en tijd: zaterdag 11 februari om 20.00 uur
Prijs: gratis
Reserveren: aanmelden via de website www.nl.camac-harps.com/festival